office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר אודיטוריום בית ספר צייטלין מרכז מחול - אלון רמת השרון מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון מרכז מבקרים בסטף בהרי ירושלים החווה – פארק הירקון - תל אביב גן למשחק יצירתי - רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות סביבה ואדם באגם שיפוץ מרכז מבקרים ביד קנדי בהרי ירושלים חזית סולרית אינטגרלית למכללת שנקר חזית סולרית בבית עיריית תל אביב פארק חניון - בת-ים בית תה הידרופוני בכיכר גבעון שילוט מרחב החדשנות נמל יפו מיצב אמנות 'חתך בפסולת' בהר חיריה פארק מיחזור עירוני - רעננה חלופה סביבתית – בזק - נוף ים
אדריכלות למגורים, מסחר ומשרדים - לכלל הפרויקטים הבניין בשדרות בית ברמת השרון הבית באביחיל בנין במגדל העמק הבית בראש העין דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב אושה (1) פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר מבנה מסחרי באלברטה קנדה משרדי חברת אנימציה רמת גן מבנים ממכולות ממוחזרות בחווה סולרית ברותם משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר – אלון תבור משרדי סטארט אפ – תל אביב קניון 'מול כנרת' בצמח מבנה משרדים ירוק בית תה הידרופוני בכיכר גבעון – ויסוצקי פוויליון סולרי הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב זכרון יעקב
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים יעוץ לתכנון עירוני יעוץ מיקרואקלים שימור אנרגיה במבנים חקלאות עירונית אנרגיה בעיר מחקר-מעטפת סולרית במשרדים מחקר-תכנון פרמטרי סולרי פיילוטים-אנרגיה בבניינים פעילות ציבורית שיתופי פעולה בינלאומיים
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר מבנים ממכולות ממוחזרות בחווה סולרית ברותם בניין משרדים ירוק קניון 'מול כנרת' בצמח משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור משרדי סטארט אפ - תל אביב בית תה הידרופוני בכיכר גבעון
תוכניות אב ובנין עיר - לכלל הפרויקטים השידרה הירוקה של חולון החממ"ה בחולון – תוכנית אב לחווה חקלאית עירונית החווה – פארק הירקון - תל אביב תוכנית 77 78 איזור תעסוקה יהוד תכנון לב הקיבוץ – רמת רחל נווה חיים חדרה יעוץ לתכנון עירוני
הבא הקודם
מרכז מחול
אלון רמת השרון
תחום - אדריכלות ציבורית
לקוח - 'מגוונים' חברת המתנסים רמת השרון
שטח - 2500 מ״ר בנוי
תכנון - 2009
הדמיות - ליאור מרום

מרכז מחול חדש בלב שכונת מגורים ברמת השרון, הכולל כיתות סטודיו ואולמות מופעים בגדלים שונים. המבנה תוכנן מתוך חשיבה על נוחות אקלימית, כאשר המעטפת משלבת פתחי אור במיקום מדויק על מנת לשמור על פרטיות במבני המגורים הסמוכים מחד ומאידך לנצל באופן מקסימאלי את התאורה הטבעית. חתך המבנה תוכנן כך שיתאפשר איורור טבעי בכל חלקי המבנה החל מהכיתות והאולמות, דרך לובי המבנה המאוורר באמצעות חלונות סרט עליונים, וכלה במרתף. המרתף הכולל שתי קומות חניה תוכנן עם גישה המשכית וישירה לשטח הציבורי הפתוח, ועתיד לשמש כחלק מהמערך העירוני לפינוי בשעת חרום.