office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר אודיטוריום בית ספר צייטלין מרכז מחול - אלון רמת השרון מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון מרכז מבקרים בסטף בהרי ירושלים החווה – פארק הירקון - תל אביב גן למשחק יצירתי - רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות סביבה ואדם באגם שיפוץ מרכז מבקרים ביד קנדי בהרי ירושלים חזית סולרית אינטגרלית למכללת שנקר חזית סולרית בבית עיריית תל אביב פארק חניון - בת-ים בית תה הידרופוני בכיכר גבעון שילוט מרחב החדשנות נמל יפו מיצב אמנות 'חתך בפסולת' בהר חיריה פארק מיחזור עירוני - רעננה חלופה סביבתית – בזק - נוף ים
אדריכלות למגורים, מסחר ומשרדים - לכלל הפרויקטים הבניין בשדרות בית ברמת השרון הבית באביחיל בנין במגדל העמק הבית בראש העין דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב אושה (1) פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר מבנה מסחרי באלברטה קנדה משרדי חברת אנימציה רמת גן מבנים ממכולות ממוחזרות בחווה סולרית ברותם משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר – אלון תבור משרדי סטארט אפ – תל אביב קניון 'מול כנרת' בצמח מבנה משרדים ירוק בית תה הידרופוני בכיכר גבעון – ויסוצקי פוויליון סולרי הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב זכרון יעקב
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים יעוץ לתכנון עירוני יעוץ מיקרואקלים שימור אנרגיה במבנים חקלאות עירונית אנרגיה בעיר מחקר-מעטפת סולרית במשרדים מחקר-תכנון פרמטרי סולרי פיילוטים-אנרגיה בבניינים פעילות ציבורית שיתופי פעולה בינלאומיים
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר מבנים ממכולות ממוחזרות בחווה סולרית ברותם בניין משרדים ירוק קניון 'מול כנרת' בצמח משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור משרדי סטארט אפ - תל אביב בית תה הידרופוני בכיכר גבעון
תוכניות אב ובנין עיר - לכלל הפרויקטים השידרה הירוקה של חולון החממ"ה בחולון – תוכנית אב לחווה חקלאית עירונית החווה – פארק הירקון - תל אביב תוכנית 77 78 איזור תעסוקה יהוד תכנון לב הקיבוץ – רמת רחל נווה חיים חדרה יעוץ לתכנון עירוני
הבא הקודם
משרדי חברת אנימציה
רמת גן
תחום - אדריכלות מסחרית
לקוח - Shortcut&Playgrond
שטח - 200 מ״ר
תכנון והקמה - 2013
צילום - ליאור אביטן

במשרדי חברת האנימציה Shortcut&Playgrond עובד צוות צעיר ויצירתי והרגשנו שהמשרד שלהם חייב לשקף מעט מהאופי והאווירה המיוחדת של המקום. תהליך השיפוץ, שנכנס למסגרת תקציבית הדוקה, נסמך על המעטפת הקיימת ובתוכה ארגנו מחדש את הצרכים התפקודיים והוספנו נגיעות צבע ומשחק מעולם האנימציה.

הקיר הצידי של חלל העבודה הפתוח, נצבע בצבע גיר והותיר מקום לסיעור מוחות של האנימטורים.

בעיצוב חלל חדר האוכל היה לנו חשוב לשמור על אור ואוורור טבעי ושימוש בחומרים עמידים התואמים שימוש יומיומי של קהל רחב. הקו העיצובי משלב בין מעטפת בהירה וניטרלית ונגיעות של צבע בריהוט.