office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים מרכז מחול - אלון רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות גן למשחק יצירתי - רמת השרון גן מיצבים וביתן אמנויות - רמת השרון החווה – פארק הירקון - תל אביב מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון פארק מיחזור עירוני - רעננה פארק חניון - בת-ים חלופה סביבתית – בזק - נוף ים פארק האיקליפטוסים - ראשון לציון יד לבנים - רמת ישי
אדריכלות למגורים - לכלל הפרויקטים הבית באביחיל הבית בראש העין הדירה ברחוב זכרון יעקב דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב אושה (1) בית ברמת השרון הדירה ברחוב אושה (2) הבניין בשדרות בנין במגדל העמק
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים ייעוץ לתוכנית בינוי - כ/450/ב קרית אתא שיפוץ אנרגטי של מבנה מגורים - שדרות אנליזות תאורה טבעית - מבני תעשייה עמוקים פיתוח מעטפות סולריות תלת ממדיות - מחקר אקדמי בניין משרדים ירוק לגור ירוק בישראל - תחרות אדריכלים תכנון ראשוני בבניה למגורים - נס ציונה ייעוץ לשינוי תוכנית בניין עיר - שכונת אגמים נתניה בנייה במכולות ממוחזרות בנייה פרטית מקיימת מבנה ציבורי אקלימי עיצוב פנים מקיים
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי חברת עורכי דין - תל-אביב משרדי סטארט אפ - תל אביב בניין משרדים ירוק משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור
הבא הקודם
הדירה ברחוב זכרון יעקב
תחום - אדריכלות למגורים
לקוח - פרטי
שטח - 75 מ״ר בנוי
תכנון והקמה - 2011
צילום - שי אפשטיין

כאשר נכנסנו לדירה הזו לראשונה גילינו דירה עם שלושה כיוני אויר שלחלוטין מפנה להם עורף – איזה בזבוז! האתגר היה לאפשר לדיירים ליהנות משפע האור והאוורור הטבעי וליצר דירה המרגישה מרווחת למרות גודלה הצנוע. איך מיצרים דירה המתאימה את עצמה עם הזמן? בדירה המשופצת חלל מגורים ומטבח, חדר רחצה וחדר שינה, חלל אירוח שכיום הוא חלק מחלל המגורים ובעתיד ייסגר לחדר ילדים.

לריצוף השתמשנו במרצפות טרצו בהירות העשויות מחומרים מעובדים מחדש והחלונות הגדולים קיבלו מערכת הצללה חיצונית דינאמית המתמודדת היטב עם תנאי האקלים, ומאפשרת לצמצם בצורה ניכרת את החשיפה לקרינה בחודשי הקיץ,

בחלל הבהיר והשקט שולבו חפצי אומנות ורהיטי וינטאג' משנות השישים ששופצו ומוסיפים לחלל חום וצבע.

חלל העבודה מוקם בכניסה ושובר את המבנה האורכי של הדירה. באמצעות קיר מראות נשמרים קשרי מבט בינו ובין חלל המגורים והמטבח ודלת הזזה גדולה מאפשרת בשעת הצורך להקנות לו בקלות פרטיות מהמולת הבית.