office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים מרכז מחול - אלון רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות גן למשחק יצירתי - רמת השרון גן מיצבים וביתן אמנויות - רמת השרון החווה – פארק הירקון - תל אביב מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון פארק מיחזור עירוני - רעננה פארק חניון - בת-ים חלופה סביבתית – בזק - נוף ים פארק האיקליפטוסים - ראשון לציון יד לבנים - רמת ישי
אדריכלות למגורים - לכלל הפרויקטים הבית באביחיל הבית בראש העין הדירה ברחוב זכרון יעקב דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב אושה (1) בית ברמת השרון הדירה ברחוב אושה (2) הבניין בשדרות בנין במגדל העמק
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים ייעוץ לתוכנית בינוי - כ/450/ב קרית אתא שיפוץ אנרגטי של מבנה מגורים - שדרות אנליזות תאורה טבעית - מבני תעשייה עמוקים פיתוח מעטפות סולריות תלת ממדיות - מחקר אקדמי בניין משרדים ירוק לגור ירוק בישראל - תחרות אדריכלים תכנון ראשוני בבניה למגורים - נס ציונה ייעוץ לשינוי תוכנית בניין עיר - שכונת אגמים נתניה בנייה במכולות ממוחזרות בנייה פרטית מקיימת מבנה ציבורי אקלימי עיצוב פנים מקיים
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי חברת עורכי דין - תל-אביב משרדי סטארט אפ - תל אביב בניין משרדים ירוק משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור
הבא הקודם
בית ברמת השרון
תחום - אדריכלות למגורים
לקוח - פרטי
שטח - 200 מ"ר
תכנון והקמה - 2015 סיום בניה
צילום - שי אפשטיין , ליאור אביטן

בית למשפחה צעירה ב'כיס' בין מבנים קיימים. גינה קטנה ונוף רחוק הובילו לחשיבה משותפת עם הלקוחות על ממשק פנים-חוץ מגוון המעוצב בפשטות נועזת. מערכת הצללות מעל חלונות ומעברים, חלון ישיבה בסוויטת הורים ה'תלוי' על החזית, וחזית שלמה שנפתחת אל חלל מקורה בגינה מאפשרים הנאה מקסימלית מהטבע הפרטי הקומפקטי. חומרי הגמר משלבים מינימליזם שקט של חיפוי לבנים אפורות, טיח לבן ואלומיניום שחור, ביחד עם הצללות צהובות מפח מחורר שיוצרות תחת האור משחק של צבע וטקסטורה.

צילום חוץ: ליאור אביטן:

צילום חוץ ופנים: שי אפשטיין: