office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים מרכז מחול - אלון רמת השרון פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר אודיטוריום בית ספר צייטלין מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון מרכז מבקרים בסטף בהרי ירושלים החווה – פארק הירקון - תל אביב תוכנית אב לחווה החקלאית בחולון גן למשחק יצירתי - רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות חזית סולרית אינטגרלית למכללת שנקר שיפוץ מרכז מבקרים ביד קנדי בהרי ירושלים פארק חניון - בת-ים בית תה הידרופוני בכיכר גבעון תכנון לב הקיבוץ – רמת רחל מיצב אמנות 'חתך בפסולת' בהר חיריה פארק האיקליפטוסים - ראשון לציון יד לבנים - רמת ישי גן מיצבים וביתן אמנויות - רמת השרון פארק מיחזור עירוני - רעננה חלופה סביבתית – בזק - נוף ים
אדריכלות למגורים - לכלל הפרויקטים הבית באביחיל הבית בראש העין הדירה ברחוב זכרון יעקב דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב אושה (1) בית ברמת השרון הדירה ברחוב אושה (2) הבניין בשדרות בנין במגדל העמק
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים יעוץ לתכנון עירוני תכנון מקיים יעוץ למבנים מחקר פעילות ציבורית
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים פארק קיימות על גג דיזנגוף סנטר מבנים ממכולות ממוחזרות בחווה סולרית ברותם בניין משרדים ירוק קניון 'מול כנרת' בצמח משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור משרדי סטארט אפ - תל אביב בית תה הידרופוני בכיכר גבעון
הבא הקודם
יד לבנים
רמת ישי
תחום - אדריכלות ציבורית
לקוח - תחרות אדריכלים
שטח - 500 מ״ר בנוי
תכנון - 2013 (בשיתוף תמר שרעבי ונועה ליבר)

הצעה למבנה חדש, יד לבנים ברמת ישי, המשמש לפעילות הנצחה וזיכרון, כמו גם לפעילות יומיומית ורב תכליתית עבור הקהילה המקומית. הפרויקט צנוע במימדיו, ואל אף חזותו המרשימה משתלב במרקם בתי המגורים.  שתי הקומות בחזותן כמו גם בחומרי הגמר מציעות אינטרפרטציה שונה למושג מקומיות.

צורת המבנה מתכתבת עם מבנה החאן ההיסטורי שהינו סמלה של רמת ישי.

חומרי הבניה העיקרים של הפרויקט הינם האור והאבן המקומית . הפרויקט מציג מגון אפשרויות לשימוש בחומרים אלו ולשילוב ביניהם: קיר אבנים בסיתות גס ממשיך את הכיכר והופך למסנן אור לאזור הספריה והמעבר, הקיר מתקפל פנימה ותוחם חלל כפול הפנימי. בקומה העליונה הבחירה באבן מעובדת בהתקנה יבשה, כאשר פתחי האור העיקריים לחלל הכפול כמו גם לקומה העליונה מקבלים הצללה דרומית או הפניה צפונית נוחה.

תכנון המבנה והשטחים סביב לו מושתתים על עקרונות תכנון אקלימי ובניה ירוקה, ובין היתר משמרים ומשלבים בנוף ובמבנה את העצים הבוגרים שהינם חלק חשוב ממורשת האתר.