office@gilad-shiff.com
אדריכלות ציבורית - לכלל הפרויקטים מרכז מחול - אלון רמת השרון קן הנוער העובד והלומד - רחובות גן למשחק יצירתי - רמת השרון גן מיצבים וביתן אמנויות - רמת השרון החווה – פארק הירקון - תל אביב מתחם מופעים חיצוני - רמת השרון פארק מיחזור עירוני - רעננה פארק חניון - בת-ים חלופה סביבתית – בזק - נוף ים פארק האיקליפטוסים - ראשון לציון יד לבנים - רמת ישי
אדריכלות למגורים - לכלל הפרויקטים הבית באביחיל הבית בראש העין הדירה ברחוב זכרון יעקב דירה בצפון תל אביב הדירה ברחוב מיכל הדירה ברחוב פומבדיתא הדירה ברחוב אושה (1) בית ברמת השרון הדירה ברחוב אושה (2) הבניין בשדרות בנין במגדל העמק
ייעוץ לבנייה ירוקה - לכלל הפרויקטים ייעוץ לתוכנית בינוי - כ/450/ב קרית אתא שיפוץ אנרגטי של מבנה מגורים - שדרות אנליזות תאורה טבעית - מבני תעשייה עמוקים פיתוח מעטפות סולריות תלת ממדיות - מחקר אקדמי בניין משרדים ירוק לגור ירוק בישראל - תחרות אדריכלים תכנון ראשוני בבניה למגורים - נס ציונה ייעוץ לשינוי תוכנית בניין עיר - שכונת אגמים נתניה בנייה במכולות ממוחזרות בנייה פרטית מקיימת מבנה ציבורי אקלימי עיצוב פנים מקיים
אדריכלות מסחרית - לכלל הפרויקטים משרדי חברת אנימציה - רמת גן משרדי חברת עורכי דין - תל-אביב משרדי סטארט אפ - תל אביב בניין משרדים ירוק משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר - אלון תבור
הקודם
משרדי מפעל למוצרי קרטון ונייר
אלון תבור
תחום - אדריכלות מסחרית
לקוח - DC PACK – אלון תבור
שטח - 400 מ״ר
תכנון והקמה - 2006-2007

במסגרת שיפוץ משרדים ושטח שרות של מפעל ליצור כוסות נייר, בקשנו להעצים שימוש באור טבעי בכדי לצמצם את צריכת החשמל ולשפר את תנאי העבודה. לצורך כך תכננו קיר ספריה שקוף המכניס את האור מהפטיו הסמוך, דרך המסדרון אל תוך החדרים הסגורים. הספריה מאפשרת להגדיל את רמות התאורה באופן הומוגני בחלל ומספקת פרטיות חלקית לשוהים בחדר.

גלילי הקרטון שנמצאו זרוקים כפסולת של תהליך היצור בחצר המפעל, מוחזרו והפכו לפרט הצללה פנימי בחדר הישיבות. המחיצה מסננת את קרני האור והמבטים בין שני צדדיה, ומדגישה את הזהות הארגונית של המפעל.